Guia d'actors i actrius

Nadir Peressini

Nadir Peressini

ACTRIU | DOCENT | PRESENTADORA

  • Nascuda: 1983
  • Alçada: 165
  • Idiomes: Català (bilingüe, certificat de nivell C) i Anglès (British Council, certificat nivell C)

Treballs realitzats

Actriu diplomada en Art Dramàtic a l'escola Cuarta Pared de Madrid. Treballa com a actriu de teatre en diversos muntatges com "Los puntos cardinales" (Colòmbia-Espanya) a la Casa d'Amèrica de Madrid, protagonitza el musical familiar de Caputxeta Vermella durant tres anys, presenta el programa de televisió musical "Sidoré", protagonitza diferents espots de tV, etc. Funda i coordina la seva pròpia escola de Teatre i Creixement personal; Con Tacto Teatral. Durant dos anys treballa com a coordinadora de producció de Teatre Principal de Palma. Des de l'any 2003 compagina la seva carrera com a actriu i presentadora, amb la seva feina com a professora de teatre en cursos de diversos àmbits culturals i socials. El més recent dels seus treballs consisteix en desenvolupar el seu propi projecte d'intervenció a museus de tot el territori nacional "Desde dentro del cuadro", un workshop que convida a viatjar des d'una obra plàstica a una creació teatral.

Currículum
Nadir Peressini

Formació Artística

Actriu diplomada en Art Dramàtic a l'escola Cuarta Pared de Madrid. Comença la seva formació actoral a Mallorca i realitza diversos cursos de Teatre, Dansa Contemporània, Trapezi, etc. Un cop finalitzats els seus estudis d'Interpretació a Madrid, aprofundeix la seva formació amb diferents seminaris i cursos, com ara: Interpretació Davant la Càmera, Dansa, Ritme i Coreografia Musical, Veu per a Professionals, Psicologia Social i Rol de Monitor de Grup de Teatre, etc. Decideix continuar la seva formació a Buenos Aires i allà cursa estudis de Dansa Contemporània i Flying-low. Anys després, es gradua a Palma de Mallorca com a mestra de primària.

Docència

  • 2019: Creadora i docent del projecte "Desde dentro del cuadro". Taller d'intervenció en museus de tota Espanya.
  • 2010/19: Fundadora i coordinadora de Con Tacto Teatral. Escola d'Art Dramàtic i Creixement Personal (por escènica, parlar en públic, bloquejos, etc.). Sessions grupals, individuals i formació empresarial. Cursos per a adults i nens. Palma
  • 2003/06: Professora Teatre Infantil i membre Equip Pedagògic. Cuarta Pared. Madrid