Directori d'Actors

Lluís Valenciano

Lluís Valenciano

ACTOR

 • Nascut: 1982
 • Alçada: 170
 • Idiomes: Català, Castellà, Italià, Anglès

Treballs realitzats

 • Ha format part del grup de teatre: “La Fura dels Baus” realitzant dues gires d’estiu amb el Vaixell “Naumon”:
  • Gira d’estiu 2007, participant en els espectacles “Matria” (New Castle, 2 actuacions) i “Sub” (Maó, 4 actuacions)
  • Gira d’estiu 2008, participant en els espectacles “Matria” (Porti mão, 1 actuació) i “Sub” (Tànger, 2 actuacions; Màlaga, 2 actuacions; La línea de la concepción 1 actuació; Melilla, 2 actuacions; Palma de Mallorca, 2 actuacions; Palamós, 1 actuació; Roses 1 actuació)
 • Ha participat en el Festival internacional de Teresetes de Mallorca edició 2010 i 2011, treballant per la empresa TIL TEATRE ELASTIC 9, S.L.
 • Ha participat a les sèries televisives de IB3: “Mossèn Capellà” i “Llàgrima de Sang” per a la productora Nova Televisió; com a actor de repartiment (Octubre 2010 i Febrer 2011)
 • Actualment treballa en la representació de l’espectacle “Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres” de la Companyia 10 Cèntims (obra de creació pròpia guanyadora del premi Art Jove 2011, seleccionada en el Projecte Alcover, nominada a millor espectacle i millor text per l’Aaapib i seleccionada per a la participació a la Fira de Tàrrega 2012) per l’empresa Discussions Productives S.L.
 • Actualment treballa en la representació de l’espectacle “Panorama” per l’empresa TELM PRODUCCIONS
Currículum
Lluís Valenciano

Formació Artística

Llicenciat en art dramàtic especialitat interpretació opció textual per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) 2010.

Ha participat a la edició 2009 de “Prima del Teatro: scuola europea per l’arte dell’attore” en els laboratoris:

 1. Studio per “Vestire gli gnudi” (120 hores) a càrrec de Massimiliano Farau i Jeff Crockett Juliol 2009
 2. 2. Studio su “La Locandiera” (120 hores) a càrrec de Nikolaj Karpov i Maria Shmaevich Juliol 2009

Continua la seva formació d’una forma més específica en el Centro Internazionale Studi di Biomeccanica Teatrale (C.I.S.BI.T) a Perugia, Itàlia; treballant la Biomecànica teatral de Meyerhold amb el mestre Gennadi Nikolaevic Bogdanov. Fins a hores d’ara he realitzat 5 cursos amb un total de 268 hores lectives, assolint el segon nivell i esperant que al CISBIT es realitzi el tercer nivell.

Ha format part del “Laboratori Intercambio” de la Euroregió-marioneta dut a terme a Vergèze (França) durant el mes d’octubre del 2012.

Ha realitzat diversos cursets amb mestre com Philippe Gaulier, Alexey Levinsky, Haim Isaacs, José Sanchis Sinisterra, la cia. El pont flotant, etc.

Forma part del Laboratori de Gest. Espai de investigació en relació a la praxis de la Tesis Doctoral de Maite Villar titulada: El procés creador del actor a partir de la gramàtica corporal de Étienne Decroux: de la tècnica a la representació, inscrita en el Departament de Filosofia de la Universitat de València.

Docència

Forma part del grup de Teatre amateur Xamo-Xamo de Binissalem, com a col·laborador de direcció i també com a professor del Taller escola des del 2006.