Guia d'actors i actrius

Biel Morro

Biel Morro

ACTOR

  • Nascut: 1985
  • Alçada: 192
  • Idiomes: Català i castellà

Treballs realitzats

Com a actor ha participat en muntatges com ara L’elisir d’Amore (2021); Souvenir (2020); Sa Pesta 2020 (2020); Carmen de G. Bizet (2020); La màquina d’aigua (2019) de David Mamet dirigida per Joan Manuel Albinyana; Mazagan 24 (2017), peça breu integrada dins Nits de Teatre Breu; Mater ex Machina (2018) una peça de creació col·lectiva dirigida per Philippe Peychaud; Peces breus de Joël Pommerat (2018) dirigit per Mateu Grau; Terror i Misèria del Tercer Reich (2014) de Bertolt Bretch i amb direcció de Dominic Hull.

En l’àmbit de la direcció escènica ha dirigit, conjuntament amb Mar Fiol, Mazagan 24 (2017), una peça breu integrada dins Nits de Teatre Breu a Ca’n Alcover; i com a ajudant de direcció ha col·laborat juntament amb el director d’escena Joan Manuel Albinyana en produccions com ara La Classe (2017) de Sergi Baos i coproducció del Teatre Principal de Palma, Siau Benvingut (2019) d’Alexandre Ballester i Un Obús al cor de Wajdi Mouawad (2021); amb el director d’escena Joan Fullana a l’obra Eppur si muove adaptació de Vida de Galileu, de B. Brecht.

Currículum
Biel Morro

Formació Artística

Graduat en art dramàtic, especialitat textual, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

M´he format entre d’altres, amb professors de nivell nacional com ara Andrés Lima, Agnès Llobet, Xavier Frau, Maria Antònia Oliver, Pau Bachero o Xisco Segura entre d’altres i de nivell internacional com Philippe Peychaud (Escola Jaques Lecoq de París), Alexey Levinskiy (deixeble de Meyerhord: mètode de la Biomecànica) o Hannes Langolf (de la companyia britànica DV8).